Welkom op mijn blog. Mijn blog werk ik dagelijks bij. Ik vind het ontzettend leuk om zo af en toe fotoshoots weg te geven om flink bij de tijd te blijven. Eigenlijk ben ik gewoon ontzettend verslaafd aan het maken van foto's, dus het kan mij niet vaak genoeg. 

Vorige week zijn we begonnen met de Peaky Blinders Fotoshoots. Wat was het ontzettend leuk met deze jongens! Ik ben een enorme liefhebber van deze stijl en kan er geen genoeg van krijgen! 

Vandaag was Patricia bij mij met Jason. Dit was de 2 keer dat ik met Jason aan het shooten ben geweest en we voelen elkaar al prima aan! Wat een heerlijk ventje is het, een echte lachebekkie! 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik Sem op de foto zette.  Het was helemaal niet de bedoeling dat dit er uit zou komen maar wanneer een kindje alles doet wat je zegt krijg je dit als resultaat. Sem vond het allemaal geweldig! En ik natuurlijk ook! 

Vandaag Mandy met haar mooie dochters op de foto gezet. Mandy wilde graag gebruik maken van de Valentijnactie, maar geen rood. Gewoon lekker met haar meisjes leuke foto's maken. Wat is het toch altijd een feestje, en helemaal nu met kleine Djoèlle erbij, ze moest nog wel even wennen. Grote zus Viënna komt al vanaf dat ze een baby was dus die hoef ik niks meer vertellen. Dat gaat vanzelf.  

Fernando kwam even langs bij mij om samen leuke foto's te maken. Zeg nou zelf, zijn ze niet prachtig geworden?

Valentijnshoot met LIV

Afgelopen weekend berichte ik met de mama van LIV of ze even model mocht staan met mijn nieuwe aangekochte valentijnspulletjes. Binnen een uur waren we al aan het shooten. En wat is het resultaat fantastisch geworden. LIV heeft er echt van genoten! En ik ook...... 

Chavelly-Nova kwam in December langs voor een kleine sneeuwshoot. We gingen eerst tutten en bekijken waarmee Chavelly-Nova mee op de foto wilde. Want het is niet alleen de Ellis show, de kinderen hebben ook nog iets te zeggen! Zo ontstond Chavelly-Nova haar fotoshoot met dit als resultaat. Zij blij, mama blij en ik blij!

Lisette is mijn nichtje. En ik? Ik bof maar met zo'n nichtje. 

Merel wilde heel graag een fotoshoot. Samen met haar mama gingen we naar een mooi park in Oude Pekela. Merel was super relaxed en zo ontstonden deze prachtige foto's. Ik ben altijd blij als ik wat op mijn socials mag plaatsten!

De kinderen van Laurie! Laurie ken ik al best lang en zo af en toe spreken we eens af voor nieuwe foto's. Dit keer waren de kinderen aan de beurt. En wat ik heb ik van deze kinderen genoten. Lekker spelenderwijs, niets moet alles mag shoot! 

De mama's van de kinderen hieronder, komen al heel lang bij me voor nieuwe foto's. En als ik weer eens nieuwe ideetjes heb, hoef ik ze maar een appje te sturen en ze staan voor mij klaar. Het resultaat is altijd tof! Gewoon omdat de kinderen ook allemaal zo lekker mee werken. Je zult ze vaker tegen komen op mijn website.... 

Jade had maar 1 droom. Een fotoshoot! En die droom hebben we even waar gemaakt. Jade je bent fantastisch. Blijf vooral dicht bij jezelf!